CONSULTANȚĂ BUSINESS

Consultanță pentru firmele din agribusiness oferită de Cezar Gheorghe

Consultanță firme Agribusiness

✅ 20 de ani de experiență în companiile ABCD și mulți alții
✅ Expertiză în dezvoltarea sau reconstrucția afacerilor pentru companii private sau cotate la bursă.
✅ O urmărire clară a obiectivelor (bugete, cifre, indicatori cheie, P&L)
✅ Zero eșec în 20 de ani de agribusiness.
✅ Specializare: dezvoltarea afacerilor de la zero, reformularea și reconstrucția afacerilor, dezvoltarea afacerilor aflate în impas.
✅ Experiență în funcții de conducere precum director general, CEO sau Head of Trading.

Acest serviciu se adresează societăților comerciale, distribuitorilor de inputuri, distribuitorilor de mașini, procesatorilor sau integratorilor (COMERȚ - DISTRIBUITORI - PROCESATORI).

Știm cu toții că uneori ne aflăm în impas.

Știm că uneori afacerea noastră suferă, dar nu înțelegem de ce și cum o putem aduce din nou pe un trend pozitiv.

Uneori nici nu știm cât pierdem.

Află mai multe

Hedging

Sa trecem impreuna la alt nivel. Si anume securizarea Pretului pentru recoltele nou infiintate. Sa presupunem ca suntem in Noiembrie sau Decembrie si Indicatia SEP Euronext a anului urmator acopera costurile de infiintare si marja operationala pe care o doresti. Ce poti face? Caci in piata fizica nu cumpara nimeni si chiar daca o face are un discount foarte mare fata de SEP Euronext anul urmator. Iti deschizi un cont de Hedging prin AGRIColumn si efectuezi operatiunea de blocare a indicatiei SEP a anului urmator pentru ce cantitate doresti tu. Nu trebuie decat sa depui o garantie in partitia ta de cont echivalenta cu circa 28Euro/tona de grau, de exemplu. Care garantie se returneaza cand inchizi pozitia ta de pe Euroenxt. Asta inseamna sa treci la alt nivel. Sa securizezi un pret ce va suferi deteriorari ulterioare generate de volume si presiune de recolta. Acest instrument numit Hedging se aplica si rapitei si porumbului in egala masura. Si este folosit pe scara larga in SUA, U.E., Brazilia si Argentina, practic in Originile cele mai importante. Totul se intampla intr-un cadru organizat, legal, sub indrumarea AGRIColumn ce este mandatata de STONE X Dublin pentru efectuarea acestor operatiuni.

Află mai multe

Cezar Gheorghe pe scurt


Expert în agribusiness, cu peste 20 de ani de experiență:

✅ 9 ani cu Cargill 
✅ 3 ani cu Ameropa
✅ 2 ani cu Chimpex
✅ 3 ani cu Bunge
✅ 4 ani cu Agricover

Arie largă de expertiză, de la comerțul cu cereale și semințe oleaginoase până la dezvoltarea bugetului, negocierea contractelor, reorganizarea corporativă, operațiunile și gestionarea profitului.

Recunoaștere Cezar Gheorghe

Cezar Gheorghe este adesea citat de:

Cezar Gheorghe apare la:

Contactează-ne acum!

© Copyright 2023 AGRICOLUMN. All Rights Reserved.